Samarbetspartners

Samarbetspartners

Idéburna skolors riksförbund vill erbjuda dig som medlem ett brett utbud av tjänster och produkter som gör att det blir enklare och kanske billigare att driva din idéburna friskola. Läs mer om vad vi erbjuder här nedan. 

Arbetsgivarföreningen KFO

KFO är en arbetsgivarorganisation för idéburna och kooperativa företag och verksamheter. Vårt jobb är att teckna branschanpassade kollektivavtal och att stötta våra medlemmar i både stora och små  arbetsgivarfrågor. Vi fungerar ungefär som ett personligt HR-stöd, bara ett telefonsamtal bort.

Läs mer om KFO

 

Arbetsgivaralliansen

Som medlem i Arbetsgivaralliansen får du hjälp att lösa alla dina frågor som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Våra rådgivare är experter på personalfrågor, organisation, arbetsmiljö - och allt som rör arbetsgivarfrågor inom respektive branschområde.

Läs mer om Arbetsgivaralliansen

 

UPHO – Upphandlingspoolen

Åk med på våra avtal när du ska handla åt företaget. UHPO har avtal med 60 storkundsleverantörer inom bland annat livsmedel, kontorsmaterial, vårdartiklar och fastighetsvaror. Det ger oss möjlighet att pressa priserna och förhandla fram riktigt bra villkor till våra 700 medlemsföretag. Dessutom erbjuder vi kvalificerad hjälp till effektivare inköp och bevakning av prisutvecklingen.

Läs mer om UPHO

 

Odell försäkringar

Odells Försäkrings AB har mångårig erfarenhet av försäkringsförmedling. Vår starka sida är företagsmotor, med huvudinriktning mot taxiförsäkring. Vi förmedlar också försäkring för tung och lätt lastbil samt försäkring för buss, bilhandel, uthyrningsfordon och tjänstebilar. Vi är också verksamma inom hotell och restaurangförsäkring, entrepenadförsäkring, fastighetsförsäkring, liv och pensionsförsäkring.

Läs mer om Odell försäkringar

Vackstanäsgymnasiet & Vackstanäs Konferens och Event

Vackstanäsgymnasiet driver en liten konferensanläggning och som medlem i Idéburen Skola får du 20 % rabatt på hela konferenskostnaden när du bokar dagkonferenshos oss. Konferenssalen ligger i ett 1700-tals hus och där får du och ditt sällskap får vara helt ifred. Vi har alltid endast ett sällskap i taget. Maten som serveras är helt ekologisk och du kan också boka aktiviteter såsom power yoga, kettlebellspass, paddling eller matlagningskurser.

Läs mer om Vackstanäs

Close